لینک های کاربردی
تعمیر کولر گازی

کولرگازی

در روزهای گرم تابستان کولرگازی برای مکان‌هایی مثل خانه‌ها، ادارات، فروشگاه‌ها و غیره امری بسیار مهم می‌باشد چراکه در صورت مناسب نبودن هوای محیط نه‌تنها امکان زندگی عادی نیست بلکه در برخی موارد موجب اختلالات جسمانی نظیر تنگی نفس و گرمازدگی می‌شود لذا پس از خراب‌شدن کولرگازی باید سریعاً اقدام به تعمیر آن نمود تا شرایط زندگی عادی برقرار شود.

با توجه به موارد فوق رسام سرویس خود را موظف می‌داند هر چه سریع‌تر نیروهای متخصص خود را جهت تعمیر کولرگازی و سیستم تهویه شما اعزام نماید.

خرابی کولرگازی می‌تواند شامل مواردی چون آبریزی کولرگازی، نداشتن سرمای مناسب، روشن نشدن کولرگازی و این‌چنین مشکلات باشد.

[woodmart_button color="primary" size="large" shape="semi-round" woodmart_css_id="605a125331ae9" title="فرم درخواست آنلاین" full_width="no" button_inline="no" button_smooth_scroll="no"][woodmart_button color="primary" size="large" style="bordered" shape="semi-round" woodmart_css_id="60b25682ae942" title="۰۲۱-۳۷۸۵۱" full_width="no" button_inline="no" button_smooth_scroll="no" link="url:tel%3A%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B3%DB%B7%DB%B8%DB%B5%DB%B1"]
تعمیر کولرگازی
هزینه و محاسبه آنلاین خدمات کولر گازی
نصب پنل150 الی 250
سرویس کامل دستگاه150 الی 250
تعویض یا تعمیر ترانس150 الی 200
تعمیر برد دستگاه150 الی …
تعویض برد دستگاه200 الی …
تعویض سنسور دمای دستگاه150  الی 265
تعویض خازن دستگاه190 الی 410
داکت کشیمتری 5 الی 10
شستشوی مدار160 الی 210
نصب پایه 45  الی 120
تعویض شیر برقی190 الی 410
تعویض ترانس برد دستگاه80  الی 130
هزینه شارژ روغن کمپرسور130
هزینه تعویض کنتاکتور کولر گازی130

اجزای تشکیل‌دهنده کولرگازی

هر دستگاه کولرگازی شامل چهار جزء اصلی کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیر انبساط یا لوله مویین می‌باشد که خرابی هر یک از این اجزاء موجب به‌روز اختلال در کارکرد دستگاه می‌شود.

 کمپرسور کولرگازی

کمپرسور که در کولرگازی حکم قلب دارد، وظیفه مکش گاز از اواپراتور، فشرده‌سازی و سپس فرستادن آن به کندانسور را برعهده دارد. در یک سیستم تبرید تراکمی، کمپرسور با ایجاد اختلاف فشار کافی، مبرد را از یک قسمت سیستم به قسمت دیگر به جریان می‌اندازد؛ کمپرسورها با فشرده کردن گاز و کاهش حجم آن موجب افزایش فشار و بالارفتن دمای گاز می‌شود.

کمپرسورها در کولرگازی باتوجه‌به ظرفیت و نوع دستگاه دارای انواع مختلفی است که عبارت‌اند از: کمپرسور پیستونی (Reciprocating)، کمپرسور روتاری (Rotary)، کمپرسور اسکرال (Scroll)

 شیر برقی  

شیر برقی دستگاهی است که در کولرهای گازی سردوگرم برای تغییر حالت دستگاه از گرمایش به سرمایش و یا بالعکس استفاده می‌شود. عملکرد شیر برقی بدین صورت است که با تغییر حالت دستگاه، این شیر جریان گاز رفت‌وبرگشت را تغییر می‌دهد، گاز گرم را به‌جای هدایت به کندانسور به سمت پنل و گاز سرد را به سمت کندانسور هدایت می‌نماید. بالارفتن بیش از حد دمای کندانسور باعث ازبین‌رفتن بوش‌های پلاستیکی بکار رفته در شیر برقی می‌شود، گاهی در این شرایط دستگاه قادر به تغییر حالت نخواهد بود. همچنین مسدود شدن مسیر گاز، شکستگی لولاها یا اهرم‌ها، داغ شدن شیر برقی و سوختن سیم‌پیچ آن به دلیل قطع و وصل مداوم از جمله مشکلات آن می‌باشد.

نکته قابل‌توجه این است که در صورت خرابی شیرهای برقی، امکان تعمیر وجود ندارد و باید تعویض شوند.

 کندانسور

عملکرد این واحد از کولرگازی بدین صورت است که ابتدا کمپرسور ماده مبرد درون محفظه را متراکم کرده و پس از فشرده‌سازی با فشار بالا آن را به سمت کندانسور هدایت می‌کند. کندانسور در اثر تبادل حرارت با محیط خارج، دمای گاز مبرد را کاهش داده و در اثر خنک شدن تبدیل به مایع می‌شود.

در ساخت بدنة کندانسور از مس یا فولاد استفاده می‌شود که باعث تحمل فشارهای بالا و ضربات مکانیکی محکم می‌شود. بااین‌حال گاهی دچار مشکلاتی نظیر پوسیدگی، سوراخ شدن، عدم عملکرد درست، ایجاد سروصدا و … می‌شود.

گرم‌شدن بیش از حد کندانسور یکی از مشکلات رایج کولرگازی و اسپلیت می‌باشد، در این وضعیت زمانی که شما دست خود را بر روی بدنة موتور فن قرار می‌دهید متوجه گرمای بیش از حد آن می‌شوید. علت گرم‌شدن کندانسور می‌تواند نامناسب بودن موتور و همچنین اندازة موتور (محاسبه BUT  کولرگازی) باشد.

مشاهده همه برندها اجزای تشکیل‌دهنده کولرگازی

نصب اشتباه خازن یا اندازة نامناسب تیغه فن، عدم نصب فن در یک وضعیت صحیح، می‌تواند منجر به عدم جریان هوا از داخل کندانسور بشود که در نهایت منجر به افت کیفیت سرمای سیستم و گرم‌شدن بیش از حد آن می‌شود.

آسیب‌دیدن فن پروانه می‌تواند باعث افت کیفیت جریان هوا و فشار نامناسب به محور مرکزی فن و در نهایت سوختن سیم‌پیچ موتور فن بشود.

سرد شدن کندانسور یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است در کولرگازی خود با آن مواجه شوید. شیر برقی در کندانسور سیکل کولرگازی را در زمستان برعکس کرده و آن را در حالت گرمایش قرار می‌دهد. در این سیکل هوای گرم به داخل فضای خانه و هوای سرد به بیرون هدایت می‌شود چون هوای بیرون سرد است و هوای خارج شده از دستگاه هم سرد می‌باشد احتمال زیادی وجود دارد که کندانسور یخ بزند که البته باید توجه داشت برای این موضوع دلایلی دیگری هم وجود دارد.

اواپراتور

وظیفه اواپراتور کولرگازی که نوعی مبدل حرارتی است، سرد کردن مسیر گردش گاز مبرد می‌باشد. اواپراتور مجموعه‌ای از لوله‌های مسی و صفحات آلومینیومی مشبک با طراحی خاص است که در بخش داخلی دستگاه قرار می‌گیرد و محل خنک‌سازی هوا (در حالت سرمایش) و یا دفع گرما (در حالت گرمایش) می‌باشد. هوای درون اتاق با مکیده شدن از قسمت بالای یونیت داخلی، وارد محفظه اواپراتور شده و پس از خنک شدن (در حالت سرمایشی) و یا گرم‌شدن (در حالت گرمایشی) از قسمت پایینی آن به سمت محل هدایت می‌شود.

    ماده مبرد

ماده مبرد در یک فرایند به‌صورت مداوم از مایع به گاز تبدیل و پس از سرد شدن، دوباره از حالت گاز به مایع تغییر می‌نماید.

ماده مبرد با دریافت گرمای محیط در بخش اواپراتور کولرگازی از حالت مایع به گاز تبدیل می‌شود و در بخش کندانسور با پس دادن گرما مجدداً به حالت مایع تغییر می‌کند. نیروی موردنیاز برای چرخش گاز خنک‌کننده در سیستم، توسط کمپرسور تأمین می‌شود.

 لوله مویی

لوله مویی یکی از قسمت‌های اصلی سیکل تبرید می‌باشد و در اصطلاح به آن عامل انبساط می‌گویند. وظیفه لوله مویی در کولرهای گازی افت فشار مبرد (انبساط) و ایجاد فرصت لازم جهت تبخیر آن در اواپراتور است.

مبرد از کندانسور با فشار بالا و به حالت مایع خارج و به لوله مویی می‌رسد. فشار مایع مبرد در هنگام گذشت از لوله مویی کاهش‌یافته و به حالت گاز در می‌آید. این قطعه بین کندانسور و اواپراتور قرار می‌گیرد. لوله مویی با قطر بسیار کم و از جنس مس می‌باشد، همین ویژگی سبب می‌شود وظایف خود را به‌درستی انجام دهد.

مشکلات رایج کولرگازی

1): فیلتر هوای کثیف

یکی از قطعات مهم کولرگازی فیلتر هوای کولرگازی است که عدم سرویس و تمیز نکردن به‌موقع آن نه‌تنها موجب کاهش عملکرد کولرگازی می‌شود بلکه منجر به خرابی سایر قطعات می‌شود پس‌کار عاقلانه این است که تمیزکردن آن فراموش نشود و فیلتر هوا به‌موقع تعویض شود.

مشکلات رایج کولرگازی

2): کاهش سرمایش کولرگازی

باد گرم زدن یا کاهش سرمای کولرگازی از مشکلات دیگر کولرگازی است. یک واکنش ساده شیمیایی در مبرد و سیستم کولر موجب تولید هوای خنک می‌شود، اگر شما متوجه کاهش سرمای کولر شدید مطمئناً مشکلی در این سیستم پیش‌آمده و گاز موجود از استاندارد لازم کمتر می‌باشد؛ در بیشتر مواقع به دلیل نشتی گاز کولرگازی است، در اولین فرصت کولر خود را بررسی و نسبت به رفع این مشکل اقدام کنید.

3): آیا فن بیرونی (کندانسور) به‌خوبی کار می‌کند؟  

فن بیرونی کولرگازی وظیفه انتقال گرمای منزل و محل به فضای بیرون از آنجا را دارد. اگر فن بیرونی به‌خوبی کار نکند سرمای مناسبی جایگزین گرمای منزل شما نخواهد شد و موجب گرم‌شدن بیش از حد کمپرسور شده و عملکرد سرمایش کولرگازی شما را مختل می‌کند.

4): خرابی برد الکتریکی کولرگازی     

یکی از مشکلات رایج، خرابی برد فرمانی یا مدار الکتریکی دستگاه است که موجب بروز مشکلاتی از قبیل روشن نشدن کولرگازی، خاموش شدن کولرگازی یا طبق برنامه نبودن عملکرد دستگاه و …می‌گردد.

5): روشن و خاموش شدن خودکار کولرگازی           

اگر کولرگازی منزل شما گهگاهی به‌صورت خودکار روشن و خاموش می‌شود به دلیل بالا بودن آمپر مصرفی کولرگازی است؛ در این شرایط ممکن است مشکل سیم‌کشی وجود داشته باشد.

توجه: در نصب کولرگازی باید از قطعات و سیم‌های با کیفیت استفاده شود چراکه عدم رعایت این مسئله می‌تواند خطرات جدی نظیر آتش‌سوزی به دنبال داشته باشد.

6): آبریزی کولرگازی   

یکی دیگر از مشکلات رایج کولرگازی که بسیاری از مشتریان ما با آن مواجه هستند سرریز شدن آب از پنل داخلی کولرگازی است که نشانه مسدود شدن راه آب خروجی کولرگازی می‌باشد و به‌سادگی با سرویس کولرگازی برطرف خواهد شد. البته دلایل دیگری نظیر بسته شدن خروجی سینی تخلیه آب (ناودانی کولر)، شکستن سینی یا قاب ناودانی، عدم قرارگرفتن لوله درین در جای مناسب خود می‌تواند موجب بروز این مشکل باشد.

خروجی سینی تخلیه آب که ناودانی کولر هم گفته می‌شود، دقیقاً در جایی قرار گرفته است که آب حاصل از رطوبت کولرگازی در آن جمع می‌شود و توسط لوله‌هایی به سمت بیرون هدایت می‌گردد. مواردی از جمله گردوخاک، لجن و … موجب مسدود شدن این مسیر می‌شود؛ در نهایت آب از مسیر خود خارج و منجر به آبریزی کولرگازی یا چکه کردن آب می‌شود.

7): وجود برفک روی لوله‌ها

برفک زدن لوله‌های کولرگازی یا کندانسور مشکل دیگری است که شاید با آن روبرو شوید؛ این مسئله نشانه کاهش میزان شارژ گاز دستگاه یا کثیف بودن فیلترها است. پس از خاموش نمودن کولر، آن را دوباره روشن نکنید ابتدا فیلترها را تمیز نموده و تا حل نشدن مشکل کولر را روشن نکنید.

8): صدای غیرمعمول یا لرزش کولرگازی    

یکی از معایب کولرگازی صدای غیرمعمول آن است. این صدای ناهنجار ممکن است از یونیت داخلی (پانل) کولرگازی باشد و یا از یونیت خارجی کولرگازی کندانسور باشد. این صداهای غیرعادی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، اما به‌طورکلی و آنچه که تجربه ثابت کرده است، معمولاً از بالانس نبودن فن یونیت خارجی یا فن یونیت داخلی کولرگازی و یا شل بودن پایه‌های کمپرسور کولرگازی می‌باشد.

برخی دلایل دیگر آن عبارتست از: عدم روغن‌کاری دستگاه، بسته نبودن درست قاب جلوی کولرگازی و وجود جسم خارجی در کندانسور

9): روشن نشدن سیستم تهویه مرکزی روشن یا کولرگازی  

روشن نشدن کولرگازی یکی از مشکلات رایج است که شاید تاکنون برای شما هم پیش‌آمده باشد و دلایل متعددی دارد. در این مواقع ابتدا ترموستات و کنترل را تنظیم نمایید اگر این راهکار جواب نداد با تکنسین‌های ما در رسام سرویس تماس بگیرید و هرگز خودسرانه اقدام به تعمیر آن نکنید.

 10): ازکارافتادن فن پنل داخلی کولرگازی  

خراب‌شدن فن کولر از دیگر مسائل پیش روی کولرگازی است. در این وضعیت ابتدا فیلتر هوا را بررسی کنید، در صورت مسدود بودن خودتان می‌توانید نسبت به تعمیر آن دست‌به‌کار شوید؛ همچنین اگر بر روی کویل سردکننده و لوله‌های مبرد یخ مشاهده کردید صبر کنید یخ آب شده و سپس عملکرد فن را بررسی کنید، اگر بازهم کار نکرد احتمالاً رله فن یا موتور فن کولرگازی شما دچار خرابی شده است؛ برای رفع این مشکل با تعمیرکاران مجرب ما در رسام سرویس تماس بگیرید.

11): با روشن شدن کولرگازی، فیوز می‌پرد.

در چنین مواردی باید اتصالات در ترمینال پنل داخلی و خارجی بررسی شود. معمولاً پس از سرویس یا تعمیر دستگاه این مشکل پیش می‌آید، شاید اشتباهی در نوع چینش مدار در پنل‌ها وجود داشته باشد.

خرابی فن یا موتور کولرگازی، خرابی و فاسد شدن خازن نیز منجر به پریدن فیوز می‌شود، اگر پس از بررسی این موارد مشکل حل نشد، ایراد در کمپرسور دستگاه است. برای بررسی دقیق عیب دستگاهتان با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در کوتاه‌ترین زمان نسبت به رفع آن اقدام نمایند.

12): با زدن دوشاخه به پریز برق بدون روشن شدن کولرگازی، فیوز منزل می‌پرد.

دوشاخه، سیم رابط و جعبه فیوز را مورد بازبینی قرار دهید چون کلید وصل نیست نشانه وجود اتصالی در مدار قبل از ورود به کولرگازی می‌باشد.

معتبرترین تعمیرگاه‌ کولر گازی

مجموعه رسام سرویس

شرکت رسام سرویس، با بهره‌گیری از کادری مجرب و حرفه‌ای و سال‌ها تجربه به‌عنوان یکی از معتبرترین تعمیرگاه‌های مجاز لوازم برقی، در زمینه نصب و نگهداری، تعمیر لوازم‌خانگی و آموزش جامع مشتریان آماده خدمات‌رسانی به شما عزیزان در کلیه نقاط تهران می‌باشد. رسام سرویس با به‌کارگیری از قطعات اورجینال، به‌روزترین دستگاه‌ها و ابزارهای موردنیاز، خدمات خود را با کیفیت بالا و قیمتی بهینه به شما مشتریان عزیز ارائه می‌دهد.

در رسام سرویس تمامی امور مربوط به کولرگازی از جمله سرویس کولرگازی، تعمیر کولرگازی، نصب کولرگازی، خدمات کولرگازی، لوله‌کشی کولرگازی و … در کلیه ی برندها و در محل انجام می‌پذیرد .

توجه داشته باشید که نصب و تعمیرات کولرگازی امری تخصصی بوده و باید آن را به کارشناسان متخصص این امر بسپارید تا علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، با رعایت اصول مرتبط، عمر دستگاه خود را افزایش دهید.

شما عزیزان می‌توانید، در صورت نیاز در تمامی ساعات شبانه‌روز حتی روزهای تعطیل، از طریق تماس با شماره 37851-021 و همچنین ثبت سفارش آنلاین از خدمات نوین و باکیفیت ما بهره‌مند شوید؛ کارشناسان ما دراسرع‌وقت در کنار شما خواهند بود.

همچنین شما عزیزان می‌توانید جهت مشاوره رایگان از طریق تماس تلفنی یا ارسال درخواست آنلاین، مشکل خود را با کارشناسان ما مطرح و از مشاوره غیرحضوری متخصصین ما بهره‌مند شوید.

برندهای تحت پوشش شرکت رسام سرویس

  • تعمیر و سرویس کولرگازی سامسونگ
  • تعمیر و سرویس کولرگازی بوش
  • تعمیر و سرویس کولرگازی جنرال
  • تعمیر و سرویس کولرگازی ال جی
  • تعمیر و سرویس کولرگازی تراست
  • تعمیر و سرویس کولرگازی لایسنس
  • تعمیر و سرویس کولرگازی هیتاچی
  • تعمیر و سرویس کولرگازی توشیبا
  • تعمیر و سرویس کولرگازی میتسوبیشی
  • تعمیر و سرویس کولرگازی وست پوینت

 

مناطق تحت پوشش مجموعه رسام سرویس

شرکت رسام سرویس تنها شرکتی است که در شمال، غرب و جنوب غربی تهران بزرگ و حومه، با ارائه خدمات تخصصی در زمینه تعمیر کولرگازی و سایر لوازم‌خانگی فعالیت می‌نماید.

نکات مهم در حفظ، نگهداری و استفاده از کولرگازی

رعایت نکات زیر موجب افزایش طول عمر دستگاه شده و نیاز به تعمیر کولرگازی شما را به حداقل می‌رساند.

  • قطر سیم، کابل‌ها، پریز و اتصالات مورداستفاده باید با الگوی مصرف کولرگازی شما مطابقت داشته باشد.
  • فیلترها را به‌موقع تمیز نمایید، فیلتر یونیت داخلی کولرگازی به دلیل جذب گردوغبار و بوهای نامطبوع منزل یا محل کار شما باید چند وقت یکبار تمیز شود.
  • برای جلوگیری از پوسیدگی و زنگ‌زدگی به دلیل رطوبت، بهتر است سینی زیر کولرگازی را رنگ نمایید.
  • زمان نصب، توجه داشته باشید کولرگازی زیر نور مستقیم خورشید یا فضای آزاد نباشد تا در معرض برف‌وباران و … نباشد.
  • هنگام استفاده از دستگاه برای مدت طولانی، با انتخاب دمای مناسب، ازیک‌طرف کمپرسور فشار زیادی را متحمل نمی‌شود و از طرف دیگر در مصرف برق صرفه‌جویی می‌شود.
  • با شروع فصول گرم و سرد پیش از استفاده از کولرگازی، نسبت به سرویس و تعمیر کولرگازی خود از طریق یک سرویس‌کار متخصص اقدام کنید.

پس از غروب آفتاب و زمان‌هایی که مقدار ولتاژ به پایین‌ترین سطح خود رمی رسد، از حداکثر توان موتور استفاده نکنید چون بار زیادی بر کمپرسور وارد می‌شود.

ثبت سفارش خدمات
021-37851